BETAGUARD

Vaša prva prehrambena zaštita od slobodnih radikala koji su posljedica onečišćenja (ispušni plinovi, kemikalije, smog i ostale štetne tvari iz okoliša).

Znanstvenik poznat u cijelome svijetu po svojim radovima na području zaštite od raka, toksikolog i počasni član GNLD-ovog Odbora za znanstveno savjetovanje dr. Arthur Furst, formulirao je GNLD-ov, sada NeoLife Betaguard kao odgovor na svoju osobnu i profesionalnu zabrinutost izazvanu povećanjem količine otrova u našem okolišu.

Rezultat stručnjaka iz tima dr. Fursta i njihovog kontinuiranog znanstvenog istraživanja je Betaguard, mješavina detoksikacijskih antioksidansa i hranjivih tvari, koji djeluju sinergijski, da bi pomogli organizmu kod neutraliziranja i metaboliziranja otrovnih tvari.

Dokazano je da te antioksidacijske hranjive tvari imaju aktivnu ulogu u zaštiti osjetljivih organskih tkiva. Široki spektar antioksidansa, beta-karoten i vitamin E štite masne dijelove naših stanica i tkiva. Vitamin C i selen štite vodene dijelove naših stanica i tkiva. Cink i bakar pomažu prirodnom procesu detoksikacije organizma.

Sadrži sve karotenoide prirodnog prehrambenog lanca.

Upotreba: 1-3 tablete dnevno.
Sadržaj: 90 tableta

41,00 EUR