CAROTENOID COMPLEX

Karotenoidi, ponekad zvani i “boje prirode”, velika su obitelj biljnih pigmenata u boji, od kojih su mnogi i prekursori vitamina A. Karotenoidi daju crvenu boju rajčici, narančastu mrkvi i žutu tikvi. Ima ih i u zelenim biljkama poput špinata, gdje su maskirani ili zatamnjeni zelenom bojom klorofila. Identificirano je oko 600 karotenoida, od kojih je 50-60 prisutno u našim namirnicama.

GNLD, sada NeoLife Carotenoid Complex je najbolja prehrambena dopuna na tržištu koja pruža optimalne hranjive tvari iz voća i povrća u jednoj kaspuli. Prvi je i jedini proizvod koji oslobađa potpuni spektar karotenoida u obliku prirodne prehrambene dopune. Sadrži 100% prirodno voće i povrće.

Medicinska istraživanja dokazuju da jača imunitet. Svako pakiranje sadrži snagu karotenoida koja je jednaka 115 kg voća i povrća. Povećava razinu antioksidanata u krvi. Svaka kapsula sadrži istu vrijednost fitonutrijenata kao i optimalan obrok raznovrsnog voća i povrća bogatog karotenoidima.

Ekskluzivna kombinacija koncentrata bogatih karotenoidima potječe iz rajčice, mrkve, špinata, crvene papričice, jagode, marelice i breskve, kao i čistog maslinovog ulja.

Vitamin E (alfatokoferol) štiti hranjive tvari od oksidacije.

Sadrži čisti prirodni lecitin soje za optimiziranje stabilnosti hranjivih tvari.

Ne sadrži umjetne arome niti zaslađivače.

Upotreba: 1 do 3 kapsule na dan
Sadržaj: 90 kapsula

76,00 EUR