CRUCIFEROUS PLUS

Široki spektar povrtnih biljaka. Dopuna bogata biljnim ekstraktima porijeklom iz obitelji krstašica.

Ekskluzivna mješavina krstašica. Ova NeoLife dopuna jedinstvenog je sadržaja koji obuhvaća brokulu, rotkvicu, zeleni kupus, crnu i smeđu gorušicu i potočarku. Osim toga, Cruciferous Plus sadrži hranjive ekstrakte koji potječu iz naranče, korjena sladića i sjemenki soje.

Istraživanja pokazuju da biljke iz obitelji krstašica, jedu li se redovito, imaju zaštitna svojstva. Mnoge međunarodne organizacije preporučuju svakodnevno konzumiranje krstašica. Izotiocijanati, porijeklom iz krstašica, s izoflavonima, terpenima i kalkonima, imaju sposobnost smanjenja negativnih učinaka mnogih kemijskih tvari koje se nalaze u našem organizmu i u okolišu, neutralizirajući i odstranjujući nepoželjne molekule.
Željeli smo stvoriti najpotpuniji i tehnološki najnapredniji proizvod na tržištu, koji bi sadržavao najzdravija svojstva krstašica. Da bismo postigli taj cilj najprije smo proučili gotovo dva desetljeća istraživanja, koja su povezivala krstašice i smanjenje zdravstvenih rizika, nakon čega smo izdvojili ključne zaštitne hranjive tvari.

Dok je svakodnevno konzumiranje prokulica, kupusa ili brokula lakše reći nego učiniti, unošenje zaštitnih fitonutrijenata koji su vam potrebni, danas je lakše nego ikad.

Svaka tableta Cruciferous Plusa sadrži 3 mg vitamina E.

Ne sadrži umjetne arome niti zaslađivače.

Upotreba: 1-2 tablete dnevno
Sadržaj: 60 tableta

42,00 EUR