PRO VITALITY +

Dopune iz punovrijedne hrane za dugoročnu vitalnost.
Snažne hranjive tvari koje hrane, štite i uravnotežuju djelovanje stanica u tijelu.

Poslušajte stručnjake
Center for Disease Control, World Health Organization i Europska unija se slažu da je za povećanje vitalnosti i poboljšanje zdravlja i energije ključno biti aktivan i unositi hranu koja sadrži cjelovite žitarice, voće, povrće i ribu. Na žalost unosimo više masnoća, ulja i slatkiša nego povrća. Unosimo jedva jedan plod voća na dan. Unosimo manje od jedne porcije integralnih žitarica dnevno. Unosimo manje od jedne porcije ribe tjedno. Ne vježbamo dovoljno niti kuhamo zdrava, uravnotežena jela.

Priča o modernoj prehrani.
Kako bi stvari bile gore, ne samo da ne odabiremo ispravnu vrstu hrane, već je i hrana koju izaberemo često lišena nutrijenata zbog praktičnijeg čuvanja. Na to dodajte gubitak nutrijenata zbog osiromašene zemlje kao i zbog prijevoza, skladištenja i kuhanja hrane i dobit ćete samo jedan zaključak – u vašoj prehrani postoji praznina koja može imati posljedice za zdravlje.

Poznavajući važnost kompleksa vitamina i minerala prisutnih u Formuli IV Plus, razvili smo novi PRO VITALITY+koji uključuje multivitamine i multiminerale za hranjenje vaših stanica, s dodatkom željeza za energetsku podršku metabolizmu.

Od prehrane s prazninom do potpune prehrane.
Za četiri znanstveno provjerena dodatka prehrani u GNLD-ovom, sada NeoLife Pro Vitality + koriste se samo najbolji, prirodni i cjeloviti nutrijenti iz ljudskog prehrambenog lanca. To znači da lutein u našim proizvodima dolazi iz špinata, ne iz cvijeta nevena, a naš beta karoten je iz mrkve, a ne iz algi. Upakirani u praktične vrećice, pružaju potpunu nutritivnu zaštitu koja često nedostaje u našoj svakodnevnoj prehrani.

Temeljeni na prirodi, podržani znanošću.
Ovi nutrijenti iz prirodne hrane dolaze u biološki vrlo učinkovitom obliku u klinički dokazanim formulama koje povećavaju apsorpciju, iskorištavanje i povoljne učinke koristeći najnaprednije znanstvene metode i zaštićene postupke. 100% zajamčeno. Iza svih naših proizvoda stoji više od 50 godina nepokolebljive kvalitete, visoki sigurnosni standardi i klinički dokazana učinkovitost.

Možete vratiti ravnotežu vašoj prehrani, zdravlju i vitalnosti. Svaka praktična vrećica vam donosi:
– obilje energije
– snažnu antioksidantsku zaštitu
– jači imunitet
– mladenački izgled kože, kose i noktiju
– zdravije stanice

Tre-en-en
Nahranite vaše stanice
Dobra prehrana počinje na staničnoj razini. Tre-en-en je prva i jedina dopuna lipida i sterola na svijetu koja dokazano povećava energiju i vitalnost optimizacijom stanične prehrane. Ako smo ono što jedemo, ključni dio nas nedostaje. Kao dio obrade hrane, ključni nutrijenti koji se nazivaju lipidi i steroli bivaju uklonjeni iz namirnica. Tre-en-en je prvi cjeloviti dodatak prehrani s lipidima i sterolima koji hrani stanice te dokazano povećava energiju i vitalnost stanica. On čini rad stanične membrane optimalnim pa tako visokoenergetski nutrijenti lakše ulaze, a otpadne tvari lakše izlaze. Kad vaše stanice budu nahranjene, vi ćete se osjećati bolje i imat ćete više energije za djelovanje.

Carotenoid Complex
Zaštitite stanice
Carotenoid kompleks je cjeloviti dodatak prehrani s patentiranom formulom iz voća i povrća. Pruža zaštitnu snagu karotenoida iz mrkve, paprike, špinata, jagoda, marelice i breskve. Istraživači američkog Ministarstva poljoprivrede (USDA) su dokazali da Carotenoid Complex brani vaše stanice te može ojačati vaš imunitet. Carotenoid Complex pruža zaštitinu snagu 15 različitih karotenoida. Klinička testiranja na ljudima dokazuju da je njegova patentirana formula potpuno biodostupna, što osigurava jednostavnu i učinkovitu apsorpciju kako bi se stanice maksimalno zaštitile.

Omega-3 Salmon Oil Plus
Balansirajte i regulirajte stanice
Omega-3 Salmon Oil Plus je prvi potpun dodatak prehrani s ribljim uljem koji zajamčeno sadrži svih 8 omega-3 masnih kiselina iz ribe. Može imati povoljno djelovanje na srce, a ne trebate se brinuti zbog prisutnosti opasnih štetnih tvari kao što su živa i olovo. Naši izvori ribe se provjeravaju na prisutnost više od 200 potencijalnih štetnih tvari, a njihova dopuštena razina je NULA!

Essential Vitamin & Mineral Complex
Više od multivitamina
Više od 50 godina iskustva s Formulom IV, Multijem i Formulom IV Plus. Potpuna i uravnotežena mješavina 18 esencijalnih vitamina i minerala koji pomažu u ispunjavanju prehrambenih nedostataka modernog doba. Dodatak željeza ima ulogu u stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina, a time i kod prijenosa kisika u tijelu. Željezo pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Cjeloviti dodaci nisu nikad bili tako praktični…
S praktičnim vrećicama Pro Vitality +, zdrava prehrana može postati navika. Istraživanja pokazuju da kako bi neka radnja postala navika, potrebna su dva tjedna svakodnevnog ponavljanja. Zato smo stvorili Pro Vitality + u praktičnim pojedinačnim vrećicama koje su jednostavne za nošenje te s kojima dobra prehrane postaje jednostavna dnevna radnja koju je lako ponavljati.

Upotreba: Jedna vrećica na dan, između obroka
Sadržaj: 30 vrečica

68,00 EUR