TRE-EN-EN

Koncentrat iz punovrijednih zrna žitarica za staničnu prehranu koji omogućava energiju i vitalnost. Kvalitetna prehrana zasniva se na staničnoj razini.

Tre-en-en je prva i jedina dopuna lipida i sterola iz punovrijednih žitarica na svijetu. Osigurava lipide i sterole koji nedostaju u našoj prehrani.

Staničnim membranama potrebni su lipidi i steroli da bi ostale zdrave. Nažalost, obradom žitarica odstranjuju se lipidi, steroli i ostale vitalne hranjive tvari iz namirnica koje predstavljaju naše primarne zalihe. Koncentrati zrna Tre-en-en omogućuju pravilnu prehranu na staničnoj razini, jer sadrže jedinstvenu i ekskluzivnu mješavinu ekstrakata u potpunosti dobivenih iz namirnica kao što su pšenične klice, mekinje riže i sjemenke soje. Razvijen i predstavljen u GNLD-u 1958.g., sada NeoLife Tre-en-en je bio prva dopuna na bazi fitonutrijenata na svijetu. Sadrži esencijalne fito-lipide za optimiziranje zdravlja i staničnih funkcija, među kojima masne kiseline omega-6 i omega-3, te fito-sterole, među kojima beta-sitosterol, gama-orizanol, stimasterol i kampesterol plus oktakozanol.

Ovaj proizvod ne sadrži kolesterol, a namirnice su tiještene i obrađene hladnim postupkom, da bi se zadržala hranjiva svojstva.

Upotreba: 1-3 kaspsule na dan, između obroka
Sadržaj: 120 kapsula

58,00 EUR