TRE

Tre je bioaktivna prehrambena esencija kojeg su osmislili i stvorili svjetski ugledni znanstvenici, stručnjaci na polju cjelovitih namirnica uz dodatak snažnih antioksidanata. Pruža vam čistu esenciju prirode. Tre je dobiven od širokog spektra snažnih bioaktivnih sastojaka, a svaka porcija osigurava raznolikost i gustoću hranjivih tvari potrebnih našem tijelu, upravo onako kako je to priroda zamislila!

Bogastvo prirode u službi zdravlja:
Ključ da bismo se dobro osjećali, održali mentalno zdravlje i ostvarili dug život, leži u čistoći i snazi djelovanja cjelovitih namirnica koje dolaze izravno iz prirode. Nažalost, naša suvremena prehrana i način života daju nam sve manje esencijalnih namirnica potrebnih za optimalno zdravlje, bistrinu uma i zdravu dugovječnost. Taj manjak ključnih hranjivih tvari iz cjelovitih namirnica omogućuje oksidaciji i upalama – zlim sestrama blizankama starenja i bolesti – da napadaju i oslabljuju naše zdravlje na način koji nikada ranije nismo mogli predvidjeti. Značajni znanstveni dokazi sada pokazuju da nas loša prehrana izlaže riziku od kroničnih bolesti te može utjecati na zdravlje i na druge načine.

Tre je bioaktivna prehrambena esencija u kojoj je koncentrirano revitalizirajuće bogatstvo plodova prirode. To je napitak dobiven iz odabrane skupine jedinstvenog voća, prirodno bogatog bioaktivnim sastojcima zvanim polifenoli, koji imaju izvanredan učinak na zdravlje.

Znanost je dokazala da polifenoli koji se nalaze u tom voću, koje se često naziva supervoće, imaju brojne izuzetno važne uloge u održavanju zdravlja, dugovječnosti i kognitivnih funkcija. Istraživanja nam govore da se, kada su ti polifenoli odsutni iz naše prehrane ili ih nema dovoljno, proces starenja ubrzava, a rizik od bolesti povećava. Nasuprot tome, kada ih ima dovoljno u našoj prehrani, starenje se usporava a rizik od bolesti smanjuje.

Spajajući drevnu mudrost Mediterana, Amazonije i Dalekog istoka, uz podršku suvremene znanosti, Tre se temelji na mješavini šipka, acai bobica i zelenog čaja, uz dodatak Infloxa, naše zaštićene mješavine tamnog bobičastog voća, bogatog antioksidantima. Rezultat? Ukusan spoj sastojaka koji su poznati po svojoj sposobnosti da povoljno utječu na zdravlje. Tre je korak naprijed u potrazi za dugoročnim zdravljem i vitalnošću.

Vaša SAB garancija
Tre je osmislio i stvorio GNLD-ov Odbor za znanstveno savjetovanje – svjetski ugledni znanstvenici, stručnjaci na polju identificiranja, ekstrahiranja i koncentriranja hranjivih tvari iz cjelovitih namirnica, predani cilju stvaranja znanstveno dokazanih proizvoda koji doprinose dugoročnom zdravlju i vitalnosti. Svi sastojci u Treu pažljivo su odabrani na temelju dokaza o hranjivim tvarima koje sadrže, te specifičnih uloga, individualnih ili sinergijskih, koje imaju u pružanju brojnih blagodati.

Tre-brze činjenice

Upotreba: Popijte 30 ml, 1-2 puta dnevno. Servirajte ohlađeno. Dobro protresite prije upotrebe.

Sadržaj: 0.75 l

48,00 EUR