VITA SQUARES

USREDOTOČIMO SE NA DJEČJU PREHRANU. ZAŠTO SU PREHRAMBENE POTREBE DJETETA IZNIMNE?

Djeca proizvedu VIŠE OD MILIJARDU novih stanica svaki dan i za takav izniman rast potrebno je puno hranjivih tvari! Razina dječjeg metabolizma je jako visoka.

Fizička aktivnost djeteta, rast i obnova stvaraju ogromne potrebe za energijom. Vitamini i minerali djeluju zajedno i podupiru tijelo kod bolje apsorpcije i potrošnje drugih hranjivih tvari iz hrane.

Gradnja temelja zdravlja za cijeli život zahtijeva kvalitetnu prehranu. Nikada nije prerano kada želimo da naša djeca dobiju lipide, sterole, vitamine, minerale i ostale hranljive tvari koje su neizbježni zaštitni elementi za trenutno i buduće dobro zdravlje.

Djeca često mogu biti probirljiva i mnogi roditelji imaju poteškoća kada žele da njihova djeca jedu zdravu hranu kao što je na primjer špinat, prokulica ili tamni kruh. Previše je djece koja ne jedu dovoljno voća,povrća i cjelovitih žitarica a umjesto toga pretjeruju sa obrađenom, zaslađenom i masnom hranom.Zato u njihovoj prehrani nedostaje najvažnijih hranjivih tvari.

Izgradnja temelja zdravlja vašeg djeteta za cijeli život zahtijeva najbolje sastojke.

Sadrži polu-esencijalne hranjive tvari kao što su holin i naš ekskluzivni Tre-en-en® koncentrat žitarica i zato su Vita-Squares više nego multivitamin.

Vita-Squares nude raznolikost i gustoću hranjivih tvari koje stanice trebaju za optimalan rast, održavanje i obnovu. Odličnog su ukusa.

Vita-Squares sadrže najbolje sastojke prirodnog podrijetla.

Tre-en-en koncentrat žitarica iz cjelovitih pšeničnih klica, mekinja riže i soje omogućava cjelovite hranjive tvari iz žitarica koje su nažalost industrijskom preradom odstranjene iz obrađene dječje hrane.

Prirodna sladila i arome stvaraju dodatak najboljeg okusa bez dodanog šećera, konzervansa i umjetnih bojila

Nudi antioksidacijsko djelovanje vitamina E

Sadrži Cink, krom, bakar, željezo, jod i mangan.

Sadrži holin.

Upotreba: 3 tablete na dan, između obroka.

Sadržaj pakiranja: 180 tableta

39,00 EUR