WHEAT GERM OIL WITH VITAMIN E

GNLD, sada NeoLife vam pruža najbolju prehrambenu dopunu na bazi vitamina E, zajedno s ostalim važnim korisnim sastojcima: čitavom obitelji vitamina E, tokoferolima i tokotrienolima, onako kako su prirodno prisutni u namirnicama.

NeoLife se uvijek zalaže da pruži hranjive tvari u obliku u kojem se nalaze i u prirodi. Na primjer, u ljudskom prehrambenom lancu alfa-tokoferol ne postoji zasebno, no takvoga ga nalazimo u najvećem dijelu prehrambenih dopuna. U prirodi je alfa-tokoferol ujedinjen s ostalim članovima obitelji vitamina E: beta-, gama- i delta-tokoferolima i alfa-, beta-, gama- i delta-tokotrienolima. Sve to pronaći ćete i u našim prehrambenim dopunama, koje potječu isključivo iz cjelovitih namirnica. Rezultat je dopuna koja sadrži razne hranjive tvari, u prirodnom odnosu.

Dok se sintetički vitamin E proizvodi korištenjem petrokemijskih elemenata, prirodni NeoLife vitamin E dobija se korištenjem čistog ulja pšeničnih klica kao osnovnog sastojka. Gruba pšenična klica preša se hladnim postupkom da bi se dobilo čisto ulje kojem se dodaje iznimno snažna mješavina tokoferola i tokotrienola, uz čisti i prirodni koncentrat alfa-tokoferola, a sve to iz sjemenki soje. Obrada hladnim prešanjem i tehnike ekstrahiranja lipida, koji su u svom izvornom obliku, osiguravaju maksimalnu svježinu i djelotvornost proizvoda.

Upotreba: 1 kapsula na dan
Sadržaj: 100 kapsula

51,00 EUR