DISINFECTANT

Istovremeno čisti i dezinficira.
Biorazgradiv je.
Uništava širok niz opasnih mikroorganizama.
Ekonomičan je.
Ne sadrži abrazivna sredstva.

Louis Pasteur svojim je eksperimentima pokazao da su uzrok bolesti mikroorganizmi koji su uvek prisutni u našem okolišu. Mikroorganizmi se mogu prenositi zrakom, česticama prljavštine i prašine, ili osobnim kontaktom, preko kože.Temelji našeg sistema za spriječavanje bolesti počivaju na čistoći i uklanjanju bakterija, klica i štetnih virusa (mikroorganizama). To se može postići poboljšanjem sanitarnih uslova, pročišćavanjem voda i kemijskim uništavanjm mikroorganizama. Danas je sve više onih koji uviđaju da postoji veliki broj prostora i prilika u kojima samo čišćenje nije dovoljno, već je potrebno da se uz čišćenje provodi i snažna dezinfekcija.

Idealno bi bilo imati proizvod koji bi odjednom čistio, odmašćivao, dezinficirao i otklanjao neugodne mirise.
Disifectant, proizvod koji igra važnu ulogu u održavanju čistoće i sprečavanju širenja bolesti posebno je formuliran za čišćenje čvrstih površina i uništavanje mikroorganizama. Disinfectant s izuzetno velikom moći čišćenja i dezinficiranja od virusa, bakterija i gljivica, u samo 30 sekundi uništava 99,999% mikroorganizama s kojima dođe u dodir.

Disinfectant se može efikasno koristiti u kupaonama protiv širenja klica koje se razvijaju na vlažnim površinama. Može se koristiti za čišćenje i dezinfekciju radnih površina, sanitarija i ostalih čvrstih kuhinjskih površina. Odličan je za dezinfekciju kanta za smeće i ostalih posuda u kojima se mogu razvijati klice, ali i zavjesa i ostalih tkanina. Disinfectant nije odličan samo za čišćenje kuća, već i trgovina, barova, restorana, hotela, kinodvorana, sala za sastanke i svih drugih javnih prostorija. Odličan je za podove, zidove i namještaj škola, opčina, učeničkih domova. Savršen je za sportske dvorane, svlačionice na bazenima, urede, laboratorije i za sve vrste industrija, uključujući i prehrambenu.

Upotreba: Disinfectant, u otopini omjera 1:200, čisti i dezinficira. To je proizvod višestruke upotrebe, i može se koristiti
na svim mjestima gdje se istovremeno traže čistoća, dezinfekcija i otklanjanje neugodnih mirisa. Vrlo je koncentriran. Savjetujemo da pomno pročitate etiketu prije upotrebe da biste postigli najbolje rezultate. Disinfectant se može nanositi vlažnom krpom, spužvom ili raspršivačem. Smočite cijelu površinu koju treba čistiti, trljajte i odstranite višak tekućine krpom ili usisivačem tekućine. Može se podjednako koristiti i u hladnoj i u toploj vodi. U učeničkim i studentskim domovima, školama, dječim vrtićima,razrijedite proizvod u omjeru 1:100 za čišćenje, dezinfekciju i uklanjanje neugodnih mirisa na podovima, zajedničkim prostorijama, kuhinjama i čekaonicama.

Sadržaj: 1L

24,00 EUR