SUPER 100

GOLDEN SUPER 100
Golden Super 100 je posebno formuliran za teško odstranjivu nečistoću, a posebno za odstranjivanje ulja i masnoće. Iz tog razloga, ovaj izuzetno snažan proizvod nije namijenjen upotrebi u kućanstvu. Proizvod se može razrijediti vodom u svim omjerima da bi se dobile što ekonomičnije otopine za različita čišćenja. Tvrdoća vode ne utječe na njegove odlike. NeoLife Golden Super 100 se može primijeniti bilo u strojevima na paru, bilo u strojevima s raspršivačima na visoki pritisak. Odličan je za odstranjivanje masnoća i ulja, koji se obično nalaze u industrijskim postrojenjima, na poljoprivrednim strojevima, na tvorničkim podovima i na automobilskim i kamionskim motorima. Osim toga, nalazi brojne primjene kod održavanja čistoće na brodovima, a posebno je koristan na naftnim terminalima. Razrijeđen u omjeru
1:10 zadovoljava uobičajene zahtjeve čišćenja, dok je u nekim slučajevima neophodno koristiti koncentriranije otopine i do omjera 1:3.

Upozorenje: Nadražuje kožu. Uzrokuje jako nadraživanje oka. Ako je potrebna liječnička pomoć pokazati spremnik ili naljepnicu. Čuvati izvan dohvata djece. U SLUČAJU DODIRA S OČIMA: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ukoliko ih nosite i ukoliko se lako uklanjaju. Nastaviti ispiranje.

SUPER 100 (10 litara) – 174,00 EUR
SUPER 100 (25 litara) – 329,00 EUR