LDC

LDC je najnježnije i najsvestranije sredstvo za čišćenje kuće koje postoji na tržištu.
Za ručno pranje posuđa, ruku, kuhinjske opreme, aparata, uređaja, svih uprljanih površina, prozora te za pranje osjetljivog rublja, osim svile.
Stvarno je učinkovit, istovremeno nježan za vaše ruke i siguran za vašu obitelj.
Formula s trostrukim djelovanjem koje vodu čini “mokrijom” za učinkovitije čišćenje.

Iz jedne litre koncentriranog LDC-a dobijete najmanje šest litara sredstava za čišćenje.
Biorazgradiv i bez fosfata.

Svatko od nas svakodnevno se suočava s različitim poslovima čišćenja, od pranja posuđa i osjetljivog ženskog rublja do uklanjanja masnoća i pranja kuhinjskih površina ili električnih aparata. Umjesto da kupujemo posebne proizvode za svaku od mnogobrojnih vrsta čišćenja koje nas očekuju u uredu ili kod kuće, logičnije je kupiti jedan jedini višenamjenski proizvod za mnogobrojna čišćenja.

Jedan od najinteligentnijih izbora koji možete učiniti kod kupovine višenamenskog proizvoda je LDC, najlakši i najblaži u liniji GNLD, sada NeoLife sredstava za čišćenje. LDC može efikasno, ali i nježno očistiti sve, od najosjetjivijeg posuđa do donjeg rublja, od sanitarija do kromiranih dijelova vašeg automobila. Vrlo je koncentriran, tako da ga možete razrijediti ovisno o vrsti čišćenja.
lako je LDC vrlo djelotvoran i kod najotpornijih nečistoća, on je također i vrlo nježan (zahvaljujući derivatima ulja kokosovog oraha). Osim toga, LDC ne sadrži fosfate i biorazgradiv je, a to znači da se njegove tenzioaktivne tvari razgrađuju prirodnim biološkim delovanjem, uklanjajući time problem zagađenosti rijeka i mora.

S NeoLife LDC-om možete se s poverenjem prihvatiti bilo kakvog čišćenja, jer koristite proizvod koji je kvalitelan i ekološki, koji može ukloniti i najtvrdokorniju nečistoću, a istovremeno biti nježan za vaše ruke.

Otkrit ćete da redovitom upotrebom LDC-a, uklanjate potrebu za mnogobrojnim proizvodima. Oni će postali suvišni. Na taj način uštedjet ćete znatna financijska sredstva. Savjest će vam biti mirnija jer ne štetite okolišu, a vrijeme potrebno za čišćenje bit će smanjeno.

Upotreba: uobičajeno čišćenje. U NeoLife mješalici izmiješajte 1 dio LDC-a s 5 djelova vode. Taj omjer možete povećati ovisno o stupnju tvrdoće vode i količini nečistoće. Mješavinu držite u mješalici.

Sadržaj: 1L i 5L

Neki primjeri upotrebe:
Ručno pranje. Pomiješajte u bočici za miješanje 1 dio LDC-a s 5 dijelova vode. Naglo otvorite vodu tako da jakim mlazom postignete bogatu pjenu. Ova mješavina otklanja bilo kakvu vrstu nečistoće sa suđa. Ostavite da se voda ocijedi s tanjura, a potom ih stavite da se suše. Jako nečisto posuđe, kao lonci i tave, mora se prvo namočiti. Upozorenje: ako su tanjuri vrlo nečisti, preporučuje se 1 dio LDC-a i 4 dijela vode.

Tamo gdje nema tople vode:
Za pranje ruku, tanjura i odjevnih predmeta u hladnoj vodi.

Tekući sapun za pranje ruku:
Napunite posudu otopinom od 1 dijela LDC-a i 5 dijelova vode. Pere nježno i delikatan je. Osobito je prikladan u tvrdoj vodi. LDC se može koristiti kao tekući sapun izravno iz bočice za miješanje u omjeru 1:5. Navlažite ruke, dodajte nekoliko kapljica i trljajte dok ne dobijete bogatu pjenu. Potom isperite.

Ručno pranje osjetljivih tkanina:
Za pranje osjetljivih tkanina poput najlona, rajona, pamuka, poliestera, te drugih sintetičkih materijala kao što su likra i lasteks (pozor: ne svila), dodajte vodi jedan zatvarač koncentriranog LDC-a. Miješajte dok ne dobijete pjenu. Ostavite da se tkanine dobro namoče. Pomno operite. Iscijedite i stavite sušiti.

U kupaoni:
LDC u otopini 1:5 može se također koristiti za pranje pločica, kao i drugih površina u kupaonici.

Za otklanjanje zidnih tapeta:
Razrijedite tri-četiri zatvarača koncentriranog LDC-a u 6 litara tople vode. Obilno ga nanesite spužvom ili mekanom četkom. Ostavite nekoliko minuta da prodre, a potom ga nanesite na dijelove koji su se osušili. Zapamtite, voda odstranjuje stare zidne tapete dok LDC olakšava vodi prodiranje u staro ljepilo i omekšava ga. S dva ili tri nanošenja, u razmacima od 5 minuta, otklanjanju se sve vrste običnih zidnih tapeta. Odstranite stare tapete i uklonite najotpornije ostatke uporabom druge otopine LDC-a i širokom lopaticom. Ostavite zidove da se dobro osuše prije nanošenja boje ili postavljanja novih tapeta.

NeoLife LDC

NeoLife LDC

LDC 1 litra –  24,00 EUR
LDC 5 LITARA – 98,00 EUR