SUPER 10 MIRISNI

Super 10 je vaš najbolji izbor za najzahtijevnija čišćenja.
Učinkovit pri odstranjivanju najtrdokornih mrlja i masnoća s tkanina kao i sa svih površina, od kuhinje do garaže.
Primjeren i siguran za vas i vaš dom ali i za industrijska čiščenja.
Visoko koncentriran. Mala potrošnja – velika moć čišćenja.
Formula s trostrukim djelovanjem: sapuni, otapala i površinsko-aktivne tvari odstranjuju svu nečistoću i prljavštine.
Ovaj proizvod koristi se više desetljeća u domaćinstvima u cijeloj Europi.

Ovo univerzalno sredstvo za čišćenje je zaista nešto posebno. Od same pojave 70-tih godina predstavlja remek-djelo u tehnologiji proizvoda za čišćenje. U kući, uredu i tvornici, njegova moć čišćenja i nadmoćna mnogostrukost čine ga jednostavno nezamjenljivim. Super 10 može se razrijediti hladnom ili toplom, mekom ili tvrdom vodom, i to u bilo kojem omjeru, ovisno o vrsti površine za čišćenje. Ne sadrži snažne alkalije niti otapala na bazi ugljikovodika, koji su vrlo često prisutni u delerdžentima za otporne nečistoće.

Ekonomičnost njegovih različitih omjera razrijeđivanja zamjenjuje potrebu korištenja više raznovrsnih proizvoda i pruža širok dijapazon korištenja, od najjednostavnijeg čišćenja u domaćinstvu, do onog najzahtevnijeg. Naročito je efikasan za mrlje na tkanini, staklu, porculanu, drvu, pločicama, obojanim povšinama, tapisonu, podovima i zidnim presvlakama.

Nezamjenjiv je kod uklanjanja mrlja od hrane, ulja i drugih masnih tvari, a djelotvoran je i za najzahtjevnija čišćenja, kao npr. za pećnice, automobilske motore i podove garaža.

Što čini Super 10 tako djelotvornim? Njegova formula, potvrđena kroz vrijeme, posjeduje trostruku moć čišćenja. Ta jedinstvena formula ujedinjuje biorazgradive tenzioaktivne tvari s blagim neutralnim sapunom i organskim otapalom za dubinsko čišćenje. Ti sastojci su ravnomjerno izmješani da bi se postigao sinergijski učinak. Zahvaljujući tome Super 10 prodire i u najotporniju nečistoću, napada mrlje i pruža zavidne rezultate tamo gde drugi proizvodi ne uspjevaju.

Posebna obilježja
– ima industrijsku snagu, ali je siguran za vas i vašu kuću. Ne šteti nijednoj površini na kojoj se može koristiti voda.
– ima trostruko djelovanje. Prodire, otapa i emulgira.
– višenamjenski je i ekonomičan, mala količina dovoljna je za čišcenje cijele kuće.
– potpuno se ispire, ne ostavlja tragove.
– nije zapaljiv, siguran je u blizini vatre ili topline.

Upotreba: za čišćenje uobičajenih mrlja na svim vrstama tvrdih površina: u NeoLife raspršivaču napravimo mješavinu od 1 djela Super 10 i 10 djelova vode. Za čišćenje tvrdokornih mrlja: u NeoLife raspršivaču napravimo mješavinu od 1 djela Super 10 i 3 djela vode. Raspršite po mrlji, ostavite da djeluje nekoliko minuta i obrišite.

Sadržaj: 1L i 5 L

NeoLife Super10

NeoLife Super10

SUPER 10 MIRISNI 1 LITRA – 24,00 EUR
SUPER 10 MIRISNI 5 LITARA – 96,00 EUR