NEOLIFE INFO

GNLD, sada NEOLIFE je kompanija prisutna na tržištu preko 50 godina. Cilj nam je da kvalitetnim proizvodima i načinom prodaje ostvarimo bitan pomak u kvaliteti života ljudi.

Zahvaljujući Savjetodavnom znanstvenom odboru SAB koji istražuje i osmišljava nove proizvode, te vlastitoj proizvodnji GNLD odnosno NEOLIFE daje 100 % garanciju za proizvode koji se odlikuju izuzetnim karakteristikama:
– da su visoko koncentrirani,
– da su sigurni za upotrebu,
– da su višenamjenski,
– da su ekološki, preko 96 % biorazgradljivi jer im je sirovinska baza u voću, povrću i biljkama.

NEOLIFE GRUPA PROIZVODA

NeoLife GNLD proizvodi

Svi su GNLD-ovi, sada NEOLIFE proizvodi temeljeni na prirodi i podržani znanošću.

Članovi našeg Odbora za znanstveno savjetovanje redom su međunarodno priznati znanstvenici, a u svojim istraživanjima, razvoju i poboljšavanju naših vrhunskih proizvoda uvijek se čvrsto pridržavaju “nacrta prirode”. Naša jedinstvena i trajna predanost stvaranju proizvoda najviše kvalitete privukla je pažnju istraživača Ministarstva poljoprivrede SAD-a, Centra za kontrolu bolesti, najvećih sveučilišta i uglednih znanstvenih institucija širom svijeta. Zahvaljujući tome, rezultati GNLD-ovih, sada NEOLIFE istraživanja često se objavljuju u važnim svjetskim znanstvenim časopisima, a GNLD, sada NEOLIFE je razvio trajna partnerstva, zahvaljujući kojima nastavlja širiti znanstvena saznanja o prehrani i zdravlju.

GNLD globalna znanstvena mreža, sada NEOLIFE gobalna znanstvena mreža (NEOLIFE Global Science Network), osnovana je od strane Savjetodavnog znanstvenog odbora (SAB) s ciljem da osigura vodeći status na polju istraživanja, znanosti i tehnologija pri stvaranju proizvoda. Doslovno povezujući svijet, ova mreža uključuje znanstvenike i istraživače kao i tehnologe sa univerziteta, laboratorija i instituta, bilo državnih ili privatnih, odabranih prema njihovim jedinstvenim kvalifikacijama i istraživačkim kapacitetima.

NeoLife središnjica (link)