TRE je bioaktivna prehrambena esencija kojeg su osmislili i stvorili svjetski ugledni znanstvenici, stručnjaci na polju cjelovitih namirnica uz dodatak snažnih antioksidanata. Pruža vam čistu esenciju prirode. Tre je dobiven od širokog spektra snažnih bioaktivnih sastojaka, a svaka porcija osigurava raznolikost i gustoću hranjivih tvari potrebnih našem tijelu, upravo onako kako je to priroda zamislila!

TRE je bioaktivna prehrambena esencija u kojoj je koncentrirano revitalizirajuće bogatstvo plodova prirode. To je napitak dobiven iz odabrane skupine jedinstvenog voća, prirodno bogatog bioaktivnim sastojcima zvanim polifenoli, koji imaju izvanredan učinak na zdravlje.

Znanost je dokazala da polifenoli koji se nalaze u tom voću, koje se često naziva supervoće, imaju brojne izuzetno važne uloge u održavanju zdravlja, dugovječnosti i kognitivnih funkcija. Istraživanja nam govore da se, kada su ti polifenoli odsutni iz naše prehrane ili ih nema dovoljno, proces starenja ubrzava, a rizik od bolesti povećava. Nasuprot tome, kada ih ima dovoljno u našoj prehrani, starenje se usporava a rizik od bolesti smanjuje.

Kliknite za detaljnije o proizvodu TRE.
Tre-brze-cinjenice.