ALOE VERA PLUS

Postoje svjedočenja da se Aloe Vera koristi u narodnoj medicini više od tri tisuće godina, a i najnovija istraživanja dokazala su njezinu ljekovitost i čudotvornost. Milijuni ljudi imali su povjerenja u Aloe Veru kao prirodan oblik za zdravlje i ljepotu. Premda nije priznata kao lijek u kemijskom smislu, njezina omiljenost u narodu je vrlo visoka, a blagodati su zacijelo stvarne. Postoji malo stvari poznatih čovjeku, bilo da su prirodno ili umjetno napravljene, koje su pružile toliko olakšanje i okrepu kao Aloe Vera. Otkriveno je da esencija Aloe vere sadrži dva snažna antioksidansa, vitamine C i E, kao i jedan važan element, cink.

NEOLIFE ALOE VERA PLUS sadrži najbolji sok iz listova Aloe Vere koji su bogati s hranjivim tvarima i posebnu mješavinu (crni čaj, ginseng, kamilicu i limun). Aloe Vera Plus je ukusan i prirodan način za pružanje energije organizmu, da bi se lakše suočio sa svakodnevnim izazovima. Umiruje probavni sistem i probavne tegobe.

Zaslađen je fruktozom. Blaga slatkoća ovog posebnog monosaharida daje ugodan okus bez izazivanja naknadne hipoglikemije. Sadrži vitamin E, vitamin C i cink.

Upotreba: 60 – 120 ml na dan. Protresti bocu prije upotrebe.
Sadržaj: 1L
Držati na hladnom mjestu; kad je jednom otvorena, boca Aloe Vere Plus treba se držati u hladnjaku.

27,00 EUR